AKCE AKCE AKCE
AKCE AKCE AKCE

CZDOPRAVA Kč 99,00 bez DPH
OBJEDNÁVKY NAD Kč 2.999,00*
DOPRAVA ZDARMA

SKDOPRAVA Kč 199,00 bez DPH
OBJEDNÁVKY NAD Kč 5.999,00*
DOPRAVA ZDARMA


NÍZKÉ CENY JIŽ OD 1KS!

STÁTNÍ ORGANIZACE
NÁKUP ZBOŽÍ NA SPLATNOST


DO 14 DNŮ MOŽNOST*
VRÁCENÍ ZBOŽÍ


POUŽITÍ COOKIES A OCHRANA
OSOBNÍCH ÚDAJŮ


18 LET NA TRHU!
JIŽ OD ROKU 2000 S VÁMI


 €

Vše o nákupu - Osobní údaje a cookies



Zásady zpracování osobních údajů
Martin Eichler EM-STORE, Hodkovická 443/41, Liberec - Rochlice, 460 06, IČO: 70210128, DIČ: CZ7904113459 (dále jen „správce“) tímto v souladu s ustanovením článku 12 a násl. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 účinného od 25.5.2018 informuje své zákazníky o zpracování jejich osobních údajů v případě, že využijí jejich služeb.

Osobní údaje
Správcem budou zpracovávány Vaše následující osobní údaje:
  1. Jméno a příjmení
  2. adresa
  3. telefonní číslo
  4. e-mail
  5. v případě podnikajících osob IČ, DIČ (dále jen „osobní údaje“)
Účel zpracování
Účelem zpracování osobních údajů je plnění právních povinností správce vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy mezi Vámi jako kupujícím a správcem jako prodávajícím, a plnění právních povinností správce vyplývajících z obecně závazných právních předpisů.

Příjemci osobních údajů
Osobní údaje zpracovávané pro plnění povinností vyplývajících ze zvláštních právních předpisů správce může v odůvodněných případech předat orgánům činným v trestním řízení. Vámi poskytnuté osobní údaje může též správce poskytnout dále subjektům:

Předání údajů spojené s vyřízením objednávky v závislosti na výběru způsobu platby a dopravy může proběhnout se společnostmi:
  1. Česká pošta, s.p., CZ47114983
  2. Geis Parcel CZ s.r.o., CZ63077051

Předávání údajů spojené s marketingovými službami:
  1. Google Ireland Limited, IE6388047V
  2. Heureka Shopping s.r.o., CZ02387727
  3. Seznam.cz, a.s., CZ26168685

Právním důvodem je zde plnění povinností z uzavřené smlouvy se subjektem údajů a dále též oprávněné zájmy správce či třetí strany. Nejsou předávány osobní údaje náležící do skupiny zvláštních kategorií osobních údajů.

Povinnost poskytnout osobní údaje
Osobní údaje je nezbytné správci poskytnout za účelem plnění práv a povinností vyplývajících z obsahu uzavřené smlouvy.

Doba zpracování
Osobní údaje mohou být správcem zpracovávány po dobu nezbytnou k plnění práv a povinností vyplývajících z uzavené smlouvy, případně po dobu nezbytně nutnou k vyřešení sporů majících svůj původ v uzavřené smlouvě.

Poučení subjektu údajů
Správce informuje své zákazníky, že mají právo:
  1. získat od Správce potvrzení, zda osobní údaje, které se jich týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud je tomu tak, mají právo získat přístup k těmto osobním údajům a k následujícím informacím: účely zpracování, kategorie dotčených osobních údajů, příjemci nebo kategorie příjemců, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, zejména příjemci ve třetích zemích nebo v mezinárodních organizacích, plánovaná doba, po kterou budou osobní údaje uloženy, nebo není-li ji možné určit, kritéria použitá ke stanovení této doby, existence práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování a nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právo podat stížnost u dozorového úřadu.
  2. aby Správce bez zbytečného odkladu opravil nepřesné osobní údaje, které se jich týkají. S přihlédnutím k účelům zpracování mají právo na doplnění neúplných osobních údajů, a to i poskytnutím dodatečného prohlášení.
  3. aby Správce bez zbytečného odkladu vymazal osobní údaje, které se jich týkají, a Správce má povinnost osobní údaje bez zbytečného odkladu vymazat, pokud je dán jeden z těchto důvodů: osobní údaje již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, zákazník odvolá souhlas a není zde jiný legální titul pro jejich zpracování, osobní údaje byly zpracovány protiprávně, osobní údaje musí být vymazány ke splnění právní povinnosti stanovené v právu Unie nebo členského státu, které se na správce vztahuje.
  4. aby Správce omezil zpracování jejich osobních údajů, pokud popírají jejich přesnost na dobu ověření této skutečnosti Správcem, zpracování je protiprávní, a Správce žádají místo výmazu o jejich omezené zpracování, údaje již nejsou potřebné pro účel zpracování, avšak potřebuji je pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.
  5. aby Správce na jejich žádost předal jejich osobní údaje jinému jimi určenému Správci.
  6. vznést námitku proti zpracování mých osobních údajů u Správce.
  7. v případě pochybností o tom, zda jsou ze strany Správce zpracovávány jejich osobní údaje ve smyslu výše uvedených právních předpisů obrátit se jak na Správce, tak na Úřad pro ochranu osobních údajů

V Liberci dne 23.5.2018

Prohlášení o použití cookies
Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na Vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.

Co jsou cookies?
Cookies jsou malé datové soubory, díky kterým si navštívené webové stránky pamatují Vaše úkony a nastavení, které jste na nich provedli, takže tyto údaje nemusíte zadávat opakovaně. Cookies nepředstavují nebezpečí, mají však význam pro ochranu soukromí. Cookies nelze využít pro zjištění totožnosti návštěvníků stránek, ani ke zneužití přihlašovacích údajů.

Jaké cookies používáme?
Používáme cookies například pro zachování přepnutí zobrazení z mobilních zařízení do PC verze webu, pro zachování Vašich preferencí při prohlížení těchto webových stránek, informaci o zvoleném jazyku nebo měně apod.
Dále používáme cookies třetích stran (např. Google Analytics pro analýzu návštěvnosti). Tyto cookies mohou být využity pro reklamní účely formou remarketingu na spřátelených webech těchto společností apod. Tyto cookies jsou řízeny třetími stranami a nemáme přístup ke čtení nebo zápisu těchto dat.

Souhlas s ukládáním cookies
Většina prohlížečů cookies automaticky akceptuje, pokud není prohlížeč nastaven jinak. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies.

EET - evidence tržeb
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně on-line; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
 Vaše případné dotazy zodpovíme také na našich kontaktech. 608 030 255,

Zobrazeno 1-3 |3 textů  [1

IP 54.166.160.105 © 2018 EM-STORE, Powered by Zen-cart. uvedené ceny jsou bez DPH a vč. RP a AO